EIGENLO 80 - 9140 Elversele
Tel.: 03 500 87 81
Contacteer ons!

Meubels op maat

Wanneer u op zoek bent naar een origineel en uniek meubelstuk op maat bent u bij E-Construct in Temse aan het juiste adres. Of het nu gaat om ingebouwde of vrijstaande meubelen, meubelen van hout of van staal of om meubelen in glans of lak, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe of gerenoveerde interieur er eentje is om trots op te zijn.

Voor de keuken van uw dromen

U kunt bij E-Construct terecht voor de levering en plaatsing van de keuken van uw dromen, voorzien van de modernste snufjes en technieken. U kunt kiezen uit veel verschillende stijlen en modellen, waarbij het subtiele evenwicht tussen materialen, kleuren en verlichting zeker niet uit het oog verloren wordt. Ook het gebruiksgemak van uw keuken speelt voor E-Construct een belangrijke rol. Bij ons bent u bovendien verzekerd van een goede kwaliteit, een optimale service en scherpe prijzen.

Contact opnemen

Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken om de eindeloze mogelijkheden over meubels op maat regio Temse te bespreken. Zaakvoerder Erik Van Mele ziet ernaar uit u binnenkort te mogen begroeten, dus graag tot binnenkort!

Clikc+