EIGENLO 80 - 9140 Elversele
Tel.: 03 500 87 81
Contacteer ons!

Perfecte plaatsing van laminaat en parket

Met de vloeren van Quickstep haalt u iets goeds in huis. Naast de mogelijkheid tot het kiezen van de juiste kleur heeft E-Construct in Temse diverse opties voor al uw vloeren, van keuken en woonkamer tot slaapkamer en kantoor:

  • Laminaat: een vloer die bestaat uit 4 lagen, met een watervaste, gelijmde plaat als kern. De transparante en slijtvaste bovenlaag zorgt ervoor dat uw vloer bestand is tegen ongemakken als vlekken, schroeiplekken, krassen of aantasting door huishoudelijke producten.

  • Duurzame en stabiele parketvloeren: deze samengestelde houten vloeren bestaan uit drie lagen massief hout die voorzien zijn van een beschermende afwerklaag. Zo voorkomt u slijtage, krassen en vlekken en is uw parket onderhoudsvriendelijk. Ook zorgen de twee lagen olie ervoor dat uw vloer een natuurlijke en authentieke uitstraling krijgt.
  • Vinyl: de makkelijk te onderhouden en stof-vrije optie die geschikt is voor iedere ruimte in uw huis.

Wij zorgen ervoor dat uw vinyl,  laminaat en parket regio Temse snel en deskundig wordt gelegd. Contact opnemen en een afspraak maken is heel eenvoudig. Wij overlopen graag met u de uitgebreide mogelijkheden. E-Construct, daar kunt u op bouwen!

Clikc+