EIGENLO 80 - 9140 Elversele
Tel.: 03 500 87 81
Contacteer ons!

Verschillende mogelijkheden met gyproc

Wilt u tijdens uw verbouwing of renovatie nieuwe, extra muren plaatsen? Muren die niet alleen op een goede manier afgewerkt zijn maar ook snel geplaatst, efficiënt en betaalbaar zijn? E-Construct laat u kennismaken met de vele voordelen en toepassingen die gyproc u en uw huis te bieden heeft.

De vele voordelen van gyproc

Of het nu gaat om geluidsisolerende gyprocwanden, akoestische isolatie, brandwerende wanden of schuifdeuren die in de wanden geïntegreerd zitten, E-Construct maakt het mogelijk. Ideaal om bijvoorbeeld een zolderruimte om te toveren tot meerdere slaap- of hobbykamers of om een plafond te verlagen. 

Uw gyprocwerken professioneel en nauwkeurig uitgevoerd

E-Construct rijkt u als gespecialiseerd plaatser van gyprocwanden graag de helpende hand. Wij zorgen ervoor dat uw gyprocwerken professioneel, nauwkeurig en met behulp van de juiste materialen worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat uw gyprocwerken egaal zijn en lang mee zullen gaan. Hierdoor zullen ook latere verflagen perfect en gelijkmatig worden opgenomen.

Neem vandaag nog contact op met zaakvoerder Erik Van Mele voor meer informatie of om een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Graag tot ziens!

Clikc+