EIGENLO 80 - 9140 Elversele
Tel.: 03 500 87 81
Contacteer ons!

Kwalitatief hoogstaande houten binnendeuren

Isolerend, tochtvrij, geluidsdicht, esthetisch, praktisch...het zijn allemaal belangrijke kenmerken van de deuren in uw huis, kantoor of appartement. Binnendeuren zijn er in allerlei soorten en maten en voor verschillende toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit brandwerende deuren, massieve deuren, designdeuren, retrodeuren, schilderdeuren, stijldeuren of schuifdeuren die in de wanden geïntegreerd zitten.

Goed geplaatste en prachtig afgewerkte binnendeuren

E-Construct plaatst kwalitatief hoogstaande houten binnendeuren in regio Temse en deuren in glas door heel België. Voordelig en snel!Ook een goede service en een deskundig advies staan bij ons voorop, en dat merkt u aan het resultaat.

Het eindresultaat is een prachtig afgewerkte en goed geplaatste binnendeur voor ieder interieur. Iedere draai-, zwaai- of schuifdeur kan voor u op maat gemaakt worden, of u nu kiest voor een stijlvolle en landelijke of een trendy en moderne deur. U zult er nog jaren plezier aan beleven! Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar de vele mogelijkheden.

Clikc+